Un any més gran Campus de Rítmica Alp 2019

El Campus de Rítmica Alp 2019 ha estat tot un èxit gràcies a la feina de l’A.E. Les Corts UBAE i EnterTrainSports. Un total de 40 gimnastes van gaudir del 30 de juny al 6 de juliol d’una setmana plena gimnàstica rítmica i altres activitats. Enmig de les sessions d’entrenament al gimnàs i al pavelló va haver-hi temps per diferents moments d’esbarjo i piscina.

El dimarts al matí va ser el moment de l’excursió al parc aquàtic i als tobogans dels Drop-In Cerdanya, a Err, França. Un dels altres moments més especials va arribar dijous amb la visita de la gimnasta Esther Escolar ex gimnasta de la Selecció Nacional Espanyola que va venir a visitar-nos amb el seu equip sènior del Club Gimnàstica Sant Cugat. Vam poder gaudir d’una xerrada i una exhibició i “master class” d’alt nivell.

A més també vam compartir activitats amb el campus de futbol sala, com la gimcana de dimecres a la nit o la festa del dijous al pavelló.

Amb el pas dels dies els diferents grups i tot el conjunt de gimnastes participants al campus van anar preparant i perfeccionant les coreografies tot millorant la tècnica corporal i d’aparells. Uns balls que acabarien exhibint en el festival de cloenda davant totes les famílies el dissabte al matí. Les noies van posar en pràctica i demostrar tot el que havien après fent unes grans actuacions sobre el parquet del pavelló d’Alp. Acte seguit es va fer entrega dels premis i obsequis a totes les participants i van passar un video del que havien fet al llarg de tota la setmana. Un aperitiu final va servir per acomiadar una gran setmana.

Us esperem l’any vinent per tornar a gaudir de nou del Campus de Rítmica.

Leave a comment

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Política de cookies
Privacidad