Qui som

Gestió esportiva

Benvinguts a EntertrainSports

ENTER TRAIN SPORTS neix a partir de la idea d'un grup de professionals de la gestió esportiva amb amplia experiència en el món dels esports. Oferim un servei proper i assequible, que cobreixi les necessitats funcionals i de gestió per tot tipus d’entitats relacionades amb el sector, com clubs, associacions esportives o federacions, tant de casa nostra com de fora.

Ens adaptem a les necessitats de cada client per que el nostre servei ofereixi la millor experiència possible en entorns ideals per a la pràctica esportiva. Gestionem la teva estada: l’allotjament, les instal·lacions esportives, el material, amistosos amb equips locals, oci i totes aquelles activitats que desitgeu.

La nostra fórmula de gestió es basa en la comunicació i estreta relació amb el nostre client, d’aquesta manera podem personalitzar i adaptar-nos a les necessitats dels nostres usuaris, oferint els serveis més adients a les necessitats de cadascun d’ells. La utilització de les noves tecnologies és l’eina bàsica en el nostre model de gestió.

Els creadors d’aquest projecte hem passat per totes les facetes dins del món esportiu. Hem estat jugadors federats, monitors, coordinadors d’esports, estudiants, practicants amateurs, federatius, professors, etc. Amb aquest bagatge i gràcies a tota aquesta experiència, estem més propers a saber quines són les necessitats requerides per les entitats esportives.

team-386673_1920

Serveis

0%
Campus
0%
Stages
0%
Escoles
0%
Torneig
Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Política de cookies
Privacidad