Ja tenim aquí els millors campus d’estiu!

Un any més de d’Enter Train Sports col·laborem amb l’A.E. Les Corts UBAE en l’organització dels seus campus d’estiu. Tres campus esportius específics de les tres seccions o esports que es practiquen a l’entitat: futbol sala, gimnàstica i bàsquet.

Una setmana, a Alp (La Cerdanya), en un entorn immillorable per donar la benvinguda a les vacances d’estiu practicant l’esport que més ens agrada.

Cada campus combinarà els aspectes propis de cadascun dels esports amb activitats de lleure, piscina i sortides. Tot això sempre acompanyat d’uns hàbits saludables, de bones relacions socials, de l’educació en el lleure, la transmissió de valors i com no podia ser d’una altra manera de totes les mesures d’higiene i seguretat necessàries. A més comptarem amb la visita de professionals de cada esport i tots els participants rebran obsequis i regals de material esportiu.

A continuació us deixem els enllaços als tres campus amb tota la informació:

– Campus Futbol Sala Alp 2022

– Campus Rítmica Alp 2022

– Campus Bàsquet Alp 2022

 

No t’ho pensis més i inscriu-te!!!

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Política de cookies
Privacidad