Gran èxit dels Campus d’Alp 2022

Les dues primeres setmanes de juliol, del 3 al 9 i del 10 al 16, van tenir un denominador comú, els Campus d’Alp 2022. Unes estades organitzades per l’A.E. Les Corts UBAE en col·laboració amb Enter Train Sports.

 

El Campus de Futbol Sala van estar presents les dues setmanes, doblant per primera vegada torn i creixent de manera notòria. Per la seva banda el Campus de Rítmica es va dur a terme la primera setmana i el Campus de Bàsquet la segona. En total entre els tres esports es van inscriure més de 250 nois i noies que acompanyats per 25 entrenadors i entrenadores han gaudit d’uns dies espectaculars en un entorn immillorable com La Cerdanya.

 

Tots tres campus van segur una estructura similar, donant molt valor a les sessions d’entrenament pròpies de cada esport les quals acostumaven a ser dobles, matí i tarda. Tots tres campus, específics de cadascun dels esports, estaven dirigits a la pràctica intensiva del futbol sala, el bàsquet i la rítmica i a la millora de la tècnica i els aspectes propis de cadascuna de les disciplines. Cada dia tots els grups trepitjaven pavelló mínim una vegada i completaven les activitats diàries amb piscina, futbol 7, jocs, gimcanes, sessions de preparació física, jocs de nit… A mig matí i a mitja tarda tots els participants gaudien d’un “snack” amb un petit most i una beguda per recuperar forces.

 

Al llarg de la setmana cadascun dels grups feia una sortida de tot un matí. Enguany es va visitar el parc d’aventura de La Molina, el parc de tirolines Tyrovol i el Parc Olímpic del Segre. Aquestes excursions sumaven una activitat més que trencava amb la rutina d’una gran setmana.

 

Els dos campus de futbol sala van concloure el divendres amb la ja tradicional i clàssica Copa “La Lechera”, dos tornejos on es va poder viure un gran ambient i es va veure molt nivell a la pista. De la mateixa manera el campus de bàsquet va finalitzar també amb una competició de 3×3. Per la seva banda les noies de rítmica van oferir a totes les famílies un seguit d’actuacions que van anar preparant al llarg de la setmana.

 

Finalment el dissabte de cadascuna de les dues setmanes es van fer els actes de cloenda. En aquests es va visualitzar un vídeo resum que va servir a les famílies per veure el que s’havia fet al llarg de la setmana. Posteriorment es va fer entrega d’obsequis i premis a tots els participants per posar punt i final a una gran experiència.

 

Si voleu organitzar Campus i Tecnificacions esportives contacteu-nos!

 

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Política de cookies
Privacidad