Gestió

per entitats

Gestió

Si creus que la teva entitat necessita un cop de mà en la gestió de temes administratius i de comunicació, nosaltres t'ajudem.

Des d’EnterTrainSports S.L. oferim un servei per gestionar tots aquells temes que es poden originar en el dia a dia d'una entitat esportiva. Tramitació de llicències i fitxes, de subvencions, de sancions i recursos, etc. L'experiència de molts anys en la gestió esportiva ens permet ser coneixedors de tots els passos que cal fer amb les diferents administracions públiques, federacions esportives, Consell de l'Esport Escolar, Secretaria General de l'Esport, etc..

Nosaltres ens encarreguem de tot el que necessitis al voltant dels tràmits administratius necessaris per a la pràctica de qualsevol modalitat esportiva.

A la vegada també et podem oferir un assessorament al voltant de la comunicació interna i externa de la vostra entitat. Creació de contingut, publicació de notícies i difusió en xarxes socials...

Desprecopeu-vos de la buracràcia o obriu una nova finestra a l’exterior i feu créixer la vostra imatge.

No ho dubtis i posa’t en contacte amb nosaltres!

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Política de cookies
Privacidad