Tornen els Campus d’Alp!

 

L’A.E. Les Corts UBAE organitza un estiu més tres campus específics de les tres seccions o esports que es practiquen a l’entitat: futbol sala, gimnàstica i bàsquet. Novament confien en la nostra gestió i experiència per dur a terme totes les activitats al llarg d’aquesta setmana.

Una setmana, del 4 al 10 de juliol, a Alp (La Cerdanya). Un entorn immillorable per donar la benvinguda a les vacances d’estiu de la millor manera possible i practicant l’esport que més ens agrada. Després d’aquest any tan complicat i estrany i haver hagut de suspendre l’anterior edició pel Covid-19 ens fa especial il·lusió poder tornar a realitzar els campus d’estiu.

Cada campus combinarà els aspectes propis de cadascun dels esports amb activitats de lleure, piscina i sortides. Tot això sempre acompanyat d’uns hàbits saludables, de bones relacions socials, de l’educació en el lleure, la transmissió de valors i com no podia ser d’una altra manera de totes les mesures d’higiene i seguretat necessàries. A més comptarem amb la visita de professionals de cada esport i tots els participants rebran obsequis i regals de material esportiu.

A continuació us deixem els enllaços als tres campus amb tota la informació:

– Campus Futbol Sala Alp 2021

– Campus Rítmica Alp 2021

– Campus Bàsquet Alp 2021

 

No t’ho pensis més i inscriu-te!!!

Aquesta web utilitza cookies pròpies per al seu correcte funcionament. Al fer clic al botó Acceptar, accepta l\'ús d\'aquestes tecnologies i el processament de les seves dades per a aquests propòsits.    Política de cookies
Privacidad